کارتال و یک تصمیم سخت در مورد ارونوف احتمال فسخ قرارداد پرسپولیس با بیفوما نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایتالیا و مولداوی(۱۹ خرداد ۱۴۰۴)| برد تلخ اسپالتی حمله تند زنوزی به یک ایجنت در برنامه زنده+ ویدیو| خشم مدیرعامل تراکتور کنایه سنگین میثاقی به قلعه‌نویی+ ویدیو| آماده پاسخ سرمربی تیم ملی باشید! صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است
سرخط خبرها

حمله هواداران نساجی به ماشین سرمربی استقلال!| فکری قید استقلال را می زند؟

  • کد خبر: ۴۶۰۸۸
  • ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲
حمله هواداران نساجی به ماشین سرمربی استقلال!| فکری قید استقلال را می زند؟
در اتفاقی عجیب از شب گذشته هواداران نساجی آرامش را از محمود فکری و خانواده اش گرفته‌اند و علاوه بر ارسال پیامک تهدیدآمیز، شیشه ماشین فکری را هم شکستند!
به گزارش شهرآرانیوز، محمود فکری سرمربی سابق نساجی مازندران در این رابطه گفت: من تصمیم گرفته بودم دیگر صحبتی درباره نساجی مازندران و مدیرانش انجام ندهم و تمام تمرکز خودم را روی کاردراستقلال تهران بگذارم، اما ازدیشب (چهارشنبه شب) دراقدامی کثیف آدرس منزل و شماره تلفن من را نیزکه درقرارداد آمده بود را درفضای مجازی منتشرکردند.

وی ادامه داد: شب گذشته عده‌ای که آدرس منزل من را ازطریق انتشارقراردادم پیدا کرده بودند ضمن شکستن شیشه ماشین بنده، پرچم نساجی را روی خودروی شخصی ام نصب کردند. متأسفانه ازشب گذشته که شماره تلفن همراه من را منتشرکردند هم خودم و هم خانواده ام را ازطریق تماس، پیامک، تلگرام و واتس آپ تهدید کرده اند. خودم و خانواده ام امنیت جانی نداریم و به همین خاطر تصمیم گرفته ام شکایت کنم.

سرمربی جدید استقلال تهران افزود: قرارداد من که درآن آدرس منزل من و تلفن شخصی ام درآن نوشته شده یک برگه عمومی نیست. این قرارداد دراختیارسازمان لیگ فوتبال، هیئت فوتبال مازندران و باشگاه نساجی مازندران است. ازآنجایی که امنیت خانواده ام را به مخاطره انداخته اند قصد شکایت دارم. باید مشخص شود این قرارداد من را چه کسی و چگونه درفضای مجازی و برخی کانال‌های قائم شهری و مازندرانی منتشر کرده است تا برخی اراذل و اوباش و نه هوادارواقعی نساجی به آدرس منزل من مراجعه کرده و شیشه خودروی من را بشکنند.

محمود فکری تأکید کرد: حالا که این اتفاق زشت افتاده و امنیت خودم و خانواده ام به خطر افتاده است ازرضا حدادیان مالک و علی امیری مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران به مراجع قانونی شکایت می‌کنم. این شکایت را هم دردادگاه عمومی و مراجع ذیربط و هم کمیته انضباطی و اخلاق فدراسیون فوتبال پیگیری و تا پیدا کردن عوامل این اقدام کثیف و ناجوانمردانه کوتاه نخواهم آمد.

سرمربی استقلال تهران همچنین خاطرنشان کرد: استقلالی‌ها و هواداران این تیم بدانند و مطمئن باشند این اقدامات نمی‌تواند من را ازهدف خودم که موفقیت تیم محبوبم است باز دارد. هواداران استقلال مطمئن باشند محمود فکری مثل دوران بازی جانش را هم حاضراست برای استقلال بدهد، اما اجازه نمی‌دهد راننده سابق فلان مسئول محترم که حالا رخت مدیریت پوشیده است سد راه موفقیت اش شود. طرفداران استقلال این آقایان را درهمین ۴۸ ساعت خوب شناخته اند و اجازه نخواهند داد باردیگررنگ این تیم را ببینند.

محمود فکری درپایان گفت: مطمئن باشید شکایت خودم را تا به ثمررسیدن نتیجه پیگیری و تا آقایان را رسوا نکنم کوتاه نخواهم آمد، چون این کار کثیف‌ترین کار ممکن بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->